Във Великобритания потребителската група Which? обяви 10-те най-евтини европейски летни дестинации за

...
Във Великобритания потребителската група Which? обяви 10-те най-евтини европейски летни дестинации за
Коментари Харесай

България e извън Топ 10 на най-евтините летни дестинации за британците

Във Англия потребителската група Which? обяви 10-те най-евтини европейски летни дестинации за английските туристи. Сред тях обаче не са обичайно евтини дестинации като България и Турция.

Списъкът на групата, която следи за потребителските настроения, крие много изненади, тъй като в челната десетка попадат по принцип считани за скъпи места по италианското крайбрежие на Амалфи или пък гръцки острови. 

Класацията е направена въз основата на разбор на повече от 4500 пакетни почивки, съобщи БНР. В същото време обичайно евтини курорти в страни като България и Турция този път не попадат в Топ 10. 

От Which? казаха, че това частично се дължи на типа на предлаганите пакети, като по крайбрежието на Амалфи да вземем за пример има богат избор от настаняване на база независимо подготвяне на храна или " нощувка и закуска ", което нормално е по-евтино от пакетите с цялостен интернат. 

Челната тройка е окупирана от гръцките острови Калимнос, Тасос и Лефкада, като на Калимнос пакетът за 7 нощувки на човек през първата седмица на август коства 847 паунда (около 1940 лв. по курса на деня).
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР